Šumatovačka 4 11000 Beograd
Radno vreme Radnim danima 7–20h
Pozovite 063 360 544

BRCA+16 GENES

BRCA+16 GENES

Najpouzdaniji test za otkrivanje sklonosti za karcinom dojki, jajnika i endometrijuma. Osetljivost testa je 99% uz specifičnost veću od 96%. Rezultati za 15 dana.

BRCA+16 GENES je novi test za otkrivanje sklonosti za karcinom dojki kod žena i muškaraca, endometrijuma i jajnika kod žena, kao i za otkrivanje mutacija povezanih sa karcinomima prostate i drugih carcinoma kod oba pola. Test se obavlja iz uzorka krvi. Analizira se ukupno 18 gena povezanih s navedenim karcinomima. Testovi pružaju visokopouzdane informacije o riziku za obolevanje od ovih tipova karcinoma.

Ko treba da uradi test BRCA+16 GENES?

Test se preporučuje:

– Ženama i muškarcima koji su u porodici imali slučajeve karcinoma dojke i ženama koje su u porodici imale slučajeve karcinoma jajnika.

– Pacijentima s ovim tipovima tumora kako bi se utvrdila potencijalna nasledna priroda.

– Ženama starijim od 30 godina koje nemaju slučajeve ovih karcinoma u porodici, a zbog određivanja genskog rizika naslednog karcinoma dojke i jajnika kako bi se procenile različite mogućnosti prevencije.

Prednosti BRCA+16 genes testa

BRCA+16 genes test je sveobuhvatan – analizira se BRCA1, BRCA2 i 16 dodatnih gena za koje postoje naučni dokazi o povezanosti s naslednim karcinomima dojke, jajnika i endometrijuma, kao i drugih carcinoma.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji izvođenja, osetljivost testa je 99% uz specifičnost veću od 96%.

Jednostavan je. Za sprovođenje testa potreban je samo uzorak krvi.

Rezultati su gotovi za najviše 15 dana. Test se u potpunosti radi u Synlab laboratoriji u Beču.

Visok kvalitet testa i stručnost Synlab grupacije – evropskog lidera u laboratorijskoj dijagnostici – garantuju pouzdanost testova.

OSTALE USLUGE

Najsavremenije i najpreciznije analize po najvišim standardima
© 2020 Medical Lab. Sva prava zadržana.